Hvordan lager jeg No-Go-soner i GoFish?

Trykk på tannhjulet nederst for å legge til/endre No-Go-soner.

Du kan legge til så mange soner du ønsker i GoFish, både No-Go-soner og f.eks. fiskesoner.

Start her!

1. Trykk på tannhjulet nede til venstre og velg Rediger soner.

2. Velg type sone øberst til høyre.

Som du ser kan du også lage soner for fiske eller legge til et ekstra havneområde.

3. Navngi området og trykk så i kartet for å markere området.

4. Trykk Lagre når du er ferdig.

Dine gjester vil se sonene du legger inn i appen som de bruker for å ta sikkerhetssjekk og registrere fangst.