Hvordan ta i bruk ny GoFish-app for gjest?

Appen på ditt nettbrett erstattes med en nettside som du kan lagre som en app.

GoFish-appen på ditt nettbrett byttes ut og fungerer ikke lenger.

Du må gjøre følgende for at dine gjester skal kunne bruke GoFish på nettbrettet.

1. Sørg for at nettbrettet er tilkoblet internett
  2. Hold fingeren på GoFish-appen, velg avinstaller når du får valg om det.
    1. Du kan også gå inn på innstillinger, apper og slett app.
  3. Gå inn på Google Chrome appen på nettbrettet og gå inn på nettsiden:  gofish.no
  4. Velg Logg inn øverst oppe i høyre hjørne.
  5. Velg Fisherman
  6. Nå har du kommet til nettsiden som du skal lagre som et app-ikon på ditt nettbrett.
  7. Trykk på de tre prikkene oppe helt til høyre, ved siden av adressefeltet til nettsiden.
  8. I listen som kommer opp velger du "Legg til på startsiden"
  9. Skriv inn hva du ønsker at appen skal hete, f.eks. GoFish

NB! Dine gjester kan gjøre det samme på sin telefon, fra punkt nr 3 i denne listen. Da har de lett tilgang til GoFish-appen med sjøkart og visning av NoGo-soner du har lagt inn.